Hovězí carpaccio patří mezi nejznámější italské předkrmy. Tenké plátky syrového hovězího masa, doplněné olivovým olejem, citronovou šťávou, rukolou a parmazánem, …

Nápad by byl!
Nápad by byl!
Hovězí carpaccio patří mezi nejznámější italské předkrmy. Tenké plátky syrového hovězího masa, doplněné olivovým olejem, citronovou šťávou, rukolou a parmazánem, …
Květáková polévka je oblíbená pro svou jemnou chuť, krémovou konzistenci a snadnou přípravu. Květák, hlavní surovina této polévky, patří mezi …
Omáčky jsou nedílnou součástí gastronomie a dodávají jídlům hloubku chuti, texturu i aroma. Ať už se jedná o tradiční českou …
Chřest s holandskou omáčkou je jedním z nejikoničtějších receptů evropské kuchyně, který se těší oblibě zejména na jaře, kdy je …
Cibulové kroužky patří mezi nejoblíbenější pochoutky. Milovníci dobrého jídla si je spojují hlavně s americkými fast foody, ale jejich původ …
Chřest je jednou z nejvyhledávanějších sezónních zelenin. Ať už preferujete bílý nebo zelený, obě varianty mají své jedinečné vlastnosti. Jaké …
Kopřivová polévka patří mezi tradiční jarní recepty. Připravuje se především v období, kdy mladé kopřivy nabízejí nejvíce živin. Již po …
Sýry s modrou plísní jsou jedinečné a chuťově výrazné sýry, které se vyrábějí s pomocí ušlechtilé plísně Penicillium roqueforti nebo …
Blue cheese dip je oblíbená omáčka s intenzivní chutí a krémovou konzistencí. Skvěle se hodí k zelenině, chipsům, křídlům nebo …
Error: No feed found.
Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.